WE ARE THE WOLVES

Gratis Online Training voor Hondeneigenaren

In een wolvenfamilie, in de natuur, is natuurlijk leiderschap onmisbaar.
Zonder juist leiderschap is de wolvenfamilie in gevaar.
Regels, grenzen en beperkingen zijn nodig om een wolvenfamilie veilig te laten voelen.
Natuurlijk leiderschap is essentieel. Ook voor jou als hondeneigenaar.

Door de waan van de dag, stress, onrust en drukte of door het niet begrijpen van hun hond verkeren hondeneigenaren niet altijd in de juiste gemoedstoestand. Zij voelen zich onrustig en uit balans en zijn daardoor geen natuurlijk leider.

Als er in een familie geen duidelijk leiderschap wordt gegeven zal een hond automatisch de rol van leider op zich willen pakken.
Dit gaat automatisch, of ze dit nu willen of niet, want een familie zonder natuurlijk leiderschap is uit balans.

Al mijn trainingen draaien om natuurlijk leiderschap. Ik wil dat mensen zich kalm, zelfverzekerd voelen en leren om assertief te zijn. Dat ze op een juiste manier hun grenzen aan durven en kunnen geven. Ik wil dat ze de juiste energie uitstralen. En vanuit Natuurlijk leiderschap werken aan een juist fundament voor een sterke relatie met hun hond.

Daarom heb ik een gratis online cursus ontwikkeld die mensen helpt natuurlijk leiderschap te ontwikkelen, #WEARETHEWOLVES.

Deze cursus geef ik geheel online en is volledig gratis te volgen, deze start aanstaande maandag en duurt 5 dagen, de video’s blijven nog 14 dagen beschikbaar dus kan jij op je gemak kijken wanneer het jou en jouw hond uitkomt.

Iedere dag ontvang je een mail met daarin een werkboek en een video.

Schrijf je hieronder in en je ontvangt binnen een paar minuten een bevestiging van jouw gratis deelname!

ONZE MISSIE

De missie van Trainingcenter Dutch Dog is dat wij mens en dier in hun samenwerking samen in balans krijgen met de kennis van de wolf, de voorouder van onze hond als grondlegger. Ons bedrijf is in eerste aanvang altijd gericht geweest op het rehabiliteren van probleemhonden en het geven van cursussen aan mensen met probleemhonden.

Wij geven onze trainingen met onze unieke trainingsmethode aan teams van hondenscholen, hondenuitlaatservices, hondengedragsdeskundigen, asielmedewerkers en hondeneigenaren. Onze methode combineert wolvenkennis, kynologie, ras en gedrag, equicoaching en leiderschap met roofvogels.